top of page

Hur går det till?

En gratis konsultation hos oss tar ca 40 minuter. Där undersöker vi ditt håravfall och förutsättningar för olika behandlingar. Beroende på ifall du är man/kvinna, samt anledning och grad av håravfall, så kommer vi sedan erbjuda en anpassad lösning för just dig. Nedan kan du läsa mer om våra behandlingar.

_DSC4469.jpg

Laser

Laser är en teknik som genom emission stimulerar hårsäckarna och sätter igång blodcirkulationen igen. Där igenom stoppar man upp håravfall.

Strålarna höjer energinivån. Hårsäckarna börjar vakna till liv igen och blodcirkulationen sätts igång. När blodcirkulationen har satts igång tar hårsäckarna bättre upp näringsämnen och hårkvaliteten blir starkare. Hårstråna som växer ut stannar kvar på hjässan och går inte av lika lätt.

Laserstrålarna skapar nya celler och på så sätt kan den nya hårstråna börja växa ut. Lasern absorberas av huden. Cellen absorberas av ljuset som läker och dess ämnesomsättning förbättras.

Denna behandling utförs på både kvinnor och män och ger bäst resultat i ett tidigt skeende. Där resultat oftast börjar synas efter 6 - 12 veckor.  bland annat så ser vi att laserbehandling ofta ger väldigt positiva resultat för kvinnor som tappar hår av hormonella anledningar, så som graviditet.

Laser har också en bevisad effekt att lindra andra hårbottenproblem, så som mjäll och seborré.

 

Hos oss kan du börja med ett mindre laserbehandlingspaket, för att mäta resultatet, innan du bestämmer dig för ett större paket. 

Laserbehandlingen innefattar initialt 2 sittningar i veckan, 20 min / sittning. 
Behandligen är helt smärtfri. 

Hårersättning

En kosmetisk behandling där vi specialdesignar formen efter ytan som ska ersättas. Matchar färgen och kvaliteten av ditt egna hår.

Hårersättning finns i ett flertal varianter och i rådgivning med oss, kan vi tillsammans skapa vad som just passar dig.

Screenshot_20220207-222807_Gallery.jpg

SMP 

(Scalp micropigmentering)

Lösningen för dig som inte vill vara skallig, har tunt hår eller tappar hår. Behandlar gamla ärr från tex hårtransplantationer eller andra skador. 
En mjuk, diskret och naturlig pigmentering. Optimal lösning för att skapa en illusion av bortfallet hår. Scalp micropigmentering är lämplig till alla stadier av håravfall, alla hudtyper och hårfärger. Senaste på marknaden och en icke kirurgisk behandling. 

bottom of page